About TV Kragujevac

TV Kragujevac is a Live TV from Serbia that broadcasts captivating programs and content. In addition to live TV broadcasts, the channel offers a variety of on-demand content on its website. Visit their website or subscribe to a paid TV service to enjoy the channel’s captivating programs.

Радио телевизија Крагујевац емитује целодневни радијски и телевизијски програм који је посвећен интересу јавности и промоцији демократских вредности.

По независној уређивачкој политици, али и по својим програмским, кадровским и техничким потенцијалима, РТК је медијски лидер централне Србије и суштински Јавни сервис Шумадије.

Радио телевизија Крагујевац је независан медијски сервис у служби грађана Крагујевца и Шумадије који гледаоцима и слушаоцима пружа објективне вести и информације и производи и емитује висококвалитетан телевизијиски и радијски програм, са великим бројем ауторских емисија, жанровски разноврсних и професионално продуцираних.

Једина је медијска кућа у централној Србији која има дозволе за емитовање радијског и телевизијског програма на регионалном нивоу.

Основана је 18. јануара 1970. године када је први пут пуштен у етар сигнал Радио Крагујевца, а 1996. године у етар је отишао и сигнал ТВ Крагујевац.

Последњих година посебна пажња поклања се квалитету програма, стручном усавршавању кадрова и набавци студијске и емисионе технике.

Резултати таквог рада су, поред високих рејтинга оба програма и поверења гледалаца и слушалаца, и бројне награде које су на међународним и домаћим фестивалима добили новинари РТК.

Disclaimer: We legally provide links to other sites such as YouTube, Twitch, and Dailymotion. We do not host or upload any media and are not responsible for the legality of content on linked sites. For legal issues, please contact the media file owners directly.

Review & Rating

0
There are no reviews yet
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

What do you think of it?

Please let us know how we did with your support request. All feedback is appreciated to help us improve our offering!

* This field is required.

Loading...
Report this stream as

If you believe this channel violates your intellectual property rights, please file an intellectual property infringement report. Find out more.

Shareclose