The logo of FBNC Vietnam

FBNC Vietnam live stream

About FBNC Vietnam

FBNC Vietnam serves as a vital platform for the global Vietnamese community and offers a rich tapestry of programming that spans a wide range of interests, and provides a rich and diverse selection of captivating programs and content.

FBNC - Kênh truyền hình tin tức TÀI CHÍNH & KINH DOANH chuyên sâu và những vấn đề nóng trong xã hội dành cho các doanh nghiệp trong và ngoài nước.

FBNC sản xuất chương trình với đa ngôn ngữ, đặc biệt với Talkshow, Bản tin Bất Động Sản,..phụ đề Anh Ngữ. Chúng tôi sở hữu và liên kết với đội ngũ Chuyên gia Kinh tế Quốc tế, các nhà báo và các phóng viên có nhiều năm kinh nghiệm.

Đây là kênh truyền hình kinh tế - tài chính duy nhất tại Thành phố Hồ Chí Minh, phát sóng về lĩnh vực kinh tế - tài chính và những vấn đề nóng trong xã hội ở cả trong và ngoài nước. Các chương trình sản xuất bằng tiếng Việt lẫn tiếng Anh, bởi một đội ngũ các nhà báo có nhiều năm kinh nghiệm.

Với đội ngũ hơn 60 con người năng động & nhiệt huyết, FBNC cam kết sản xuất các chương trình tin tức và thông tin chất lượng cao. Cùng cập nhật với chúng tôi các xu hướng quan trọng trong sự phát triển kinh tế ở Việt Nam.

Disclaimer: LiveTV is a completely legal platform that provides links to other websites on the Internet which allow embedded features like YouTube, Twitch, Dailymotion, and more. We do not host or upload any video or media files on our platform. LiveTV is not responsible for the legality of the content available on other linked sites. In case of any legal issues, we recommend that you contact the appropriate media file owners/hosters directly.

Review & Rating

0
There are no reviews yet
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

What do you think of it?

Please let us know how we did with your support request. All feedback is appreciated to help us improve our offering!

* This field is required.

Loading...
Report this stream as

If you believe this channel violates your intellectual property rights, please file an intellectual property infringement report. Find out more.

Shareclose