HBO Romania

HBO Romania

This is a TV channel from Romania. This is the channel you can watch online at home and on-the-go, on your mobile devices has been connected to the internet, including phones, tablet, PC/laptop, Android devices, iPhone/iPad, and Smart TV. And we are one of the providers of internet television signals that you can use to access. The channel provides it's an online stream with the best video quality.

Watch HBO Romania live stream. Romania TV channels

 Posted on November 19, 2016, and last modified on 2 months ago.

Due to differences in connectivity, there may be times where the live feed or live score does not update quickly; please refresh the page if you experience any issues.
This webcast is delayed slightly from the televised broadcast, up to approximately 60 seconds, depending upon your internet connection speed and computer configuration. Please keep this in mind when calling in with requests.

Open the original page ☛ Click here.

HBO Romania
7.3
6 users
51
40
31
20
10

HBO a fost prima televiziune care a fost difuzată numai în rețelele de cablu TV. În realitate, totul a început în 1965, după ce vizionarul Charles Francis Dolan a câștigat o franciză care îi permitea construirea unei rețele de cablu în Manhattan. Noua rețea de cablu numită Sterling Manhattan Cable by Mr. Dolan a fost prima rețea urbană din Statele Unite ale Americii care avea cablul împământat. În loc să întindă cablul pe stâlpii de telefon și să folosească antenele cu microunde pentru a recepționa semnalele, Sterling a îngropat cablurile sub străzile din Manhattan, asta pentru că semnalele TV erau blocate de clădirile înalte (zgârie-nori). Time Life, Inc. a cumpărat în același an 20% din compania lui Dolan.

La începutul anilor 1970, căutând surse noi de profit, lui Dolan i-a venit ideea să creeze o televiziune “curată” pentru care abonații să plătească o taxă suplimentară pentru a primi filme care să nu fie întrerupte de reclame precum și evenimente sportive. Pentru a reuși să materializeze acest proiect, Dolan l-a angajat pe tânărul avocat Gerald Levin, care avea experiență în contractarea filmelor și evenimentelor sportive pentru televiziuni, ca vicepreședinte al departamentului de programe.

Dolan a prezentat ideea lui de „televiziune curată” conducerii Time Life. Deși ideea unei distribuții prin satelit părea să fie o metodă avangardistă în acel moment, a reușit să convingă Time Life să îl sprijine. Astfel, “televiziunea curată” a devenit Home Box Office în 8 noiembrie 1972. HBO a început prin a folosi microundele pentru a distribui programele operatorilor de cablu. Primul program difuzat prin intermediu televiziunii plătite a fost un meciul dintre New York Rangers / Vancouver Canucks, în rețeaua CATV din Wilkes Barre, Pennsylvania.

Sterling Manhattan Cable pierdea bani într-un ritm rapid datorită numărului mic de abonați (20 000 în Manhattan). Partenerul media al lui Dolan, Time Life, Inc., a câștigat astfel controlul asupra a 80 de procente din compania lui Sterling și a încercat să oprească aceste pierderi operaționale ale Sterling Manhattan.

Time Life a renunțat la numele Sterling, rețeaua devenind Manhattan Cable Television și a obținut controlul asupra HBO în martie 1973. Gerald Levin l-a înlocuit pe Dolan ca președinte al HBO. În septembrie 1973, Time Life, Inc. a cumpărat în totalitate drepturile asupra acestui serviciu

HBO era difuzat în 14 sisteme de CATV din New York și Pennsylvania, dar rata de renunțare la abonament era excepțional de ridicată. Abonații încercau serviciul pentru câteva săptămâni, se plictiseau să vadă aceleași filme și astfel renunțau la serviciu. HBO se chinuia să supraviețuiască și trebuia neapărat făcut ceva pentru a schimba situația.

Când HBO a ajuns în Lawrence, Massachusetts, a permis abonaților să vada gratis programul pe canalul 3. După o lună, programul a fost mutat pe canalul 6 și a fost codat. Perioada de gratuitate s-a dovedit a fi foarte populară ducând la multe abonamente, conceptul fiind folosit mai apoi în toate celelalte localități.

În 1975, HBO devine primul program de televiziune care emite prin satelit când a difuzat „Thrilla in Manila”, meciul de box dintre Muhammad Ali și Joe Frazier. În 28 decembrie, 1981, HBO își extinde grila de programe la 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

(Cinemax emitea 24/7 de la înființare iar Showtime și The Movie Channel au trecut la emisie continuă mai devreme.) În ianuarie 1986, HBO devine și prima rețea de televiziune care își criptează semnalul pentru a împiedica vizionarea neautorizată prin intermediul sistemului Videocipher II. Mai târziu, HBO a fost una dintre primele televiziuni care a emis programe de înaltă definiție.

Inițial HBO era o parte din Time Inc.. Atunci când Time a fuzionat cu Warner Communications în 1989, a devenit parte a Time Warner, care este și acum proprietar.

We are not affiliated in any way with the broadcast “HBO Romania” nor responsible for their contents. All contents are copyright of “HBO Romania” respective owners.

Disclaimer: live-TV-channels is absolutely legal and contains only links to other websites on the Internet that make the embedded feature available like Youtube, Facebook, Filmon, Livestream, Dailymotion, ustream.tv... We do not host or upload any video/media files, live-TV-channels is not responsible for the legality of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners/hosters.

Top